Laden Evenementen

« All Evenementen

Werkconferentie Morgen gaan we differentiëren! – midden/west

september 26 @ 3:00 pm - 6:00 pm

Op 26 september 2017 organiseert Leerling 2020 een bijeenkomst over differentiëren in de klas in het midden/westen van het land. Doel van deze bijeenkomst is om te proeven aan en oefenen met differentiëren in de klas zodat je naar huis gaat met praktische handvatten die morgen toegepast kunnen worden.

In het eerste gedeelte van de bijeenkomst ga je met een ervaren docenten uit verschillende vakgebieden een rondetafelgesprek aan om concrete voorbeelden en tips&tricks uit te wisselen. In het tweede gedeelte ga je onder begeleiding van een expert werken aan een opdracht die aansluit op jouw kennis en kunde en waarvan je de uitkomsten de volgende dag kan toepassen in je les.

Terugblik op werkconferentie Morgen gaan we differentiëren – zuid (najaar 2016)

Maak je interesse voor een of meerdere werkconferenties alvast kenbaar met dit formulier. Dan krijg je als eerste bericht als de inschrijving is geopend.

Omdat het project Leerling 2020 gesubsidieerd wordt vanuit de ministeries van OCW en EZ kunnen wij de werkconferentie kosteloos aanbieden. Aan de werkconferentie zijn wel kosten verbonden. Na aanmelding rekenen wij op je komst. We willen verspilling (bijvoorbeeld catering) graag tegengaan. Dus heb je je aangemeld maar kun je onverwachts toch niet komen, meld je dan alsjeblieft af (via 030–2324890 of leerling2020@schoolinfo.nlzodat we een andere docent gebruik kunnen laten maken van jouw plek.

 

Gegevens

Datum:
september 26
Tijd:
3:00 pm - 6:00 pm
Evenement Categorie: