Laden Evenementen

« All Evenementen

Werkconferentie Eigenaarschap – midden/oost

juni 7 @ 1:30 pm - 5:30 pm

Op 7 juni 2017 organiseert Leerling 2020 een bijeenkomst over Eigenaarschap op het Corlaer college in Nijkerk. Doel van deze bijeenkomst is dat leerlingen intrinsieke motivatie krijgen voor het leren en zich daardoor meer eigenaar voelen van hun eigen leerproces. Met de opgedane kennis uit de werkconferentie kun je direct aan de slag.

In het eerste gedeelte van de bijeenkomst ga je met ervaren docenten uit verschillende vakgebieden tijdens een rondetafelgesprek  concrete voorbeelden en tips&tricks uitwisselen. In het tweede gedeelte ga je onder begeleiding van een expert werken aan een opdracht die aansluit op jouw kennis en kunde en waarvan je de uitkomsten de volgende dag kan toepassen in je les.

Aanmelden voor deze werkconferentie kan via dit aanmeldformulier.

Omdat het project Leerling 2020 gesubsidieerd wordt vanuit de ministeries van OCW en EZ kunnen wij de werkconferentie kosteloos aanbieden. Aan de werkconferentie zijn wel kosten verbonden. Na aanmelding rekenen wij op je komst. We willen verspilling (bijvoorbeeld catering) graag tegengaan. Dus heb je je aangemeld maar kun je onverwachts toch niet komen, meld je dan alsjeblieft af (via 030–2324890 of leerling2020@schoolinfo.nlzodat we een andere docent gebruik kunnen laten maken van jouw plek.

 

Gegevens

Datum:
juni 7
Tijd:
1:30 pm - 5:30 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Corlaer College
Ds Kuypersstraat 3
Nijkerk, 3863 CA
+ Google Maps
Website:
http://www.corlaer.nl