oktober 19, 2015 Daniëlle Borkent

Onderwijsdagen voor schoolbestuurders, schoolleiders en ict-coördinatoren

U bent van harte uitgenodigd om op 11 november naar de Programmabrede Werkconferentie van het Doorbraakproject Onderwijs en ICT te komen! Het thema van dit jaar ‘Onderwijs op maat’ sluit aan bij de ambitie van het Doorbraakproject. Daarnaast zijn de onderwijsdagen (9 t/m 11 november) hét jaarlijks terugkerend evenement op het gebied van onderwijs en ICT. Woensdag 11 november is de dag voor het po en het vo. De Onderwijsdagen zijn bedoeld voor schoolbestuurders, schoolleiders, ICT-coördinatoren en leveranciers/aanbieders uit het PO en het VO.

Wilt u meer weten over de opbrengsten van alle drie de programmalijnen van het Doorbraakproject? En wilt u uw bijdrage leveren door mee te denken over de diverse onderdelen van het Doorbraakproject? Of bent u op zoek naar praktische tips of ondersteuning? Alle onderdelen van het Doorbraakproject staan centraal: de Leerlabs, versnellingsvragen, breedtestrategie PO, keten (komt terug in diverse sessies van het PO, VO), inkoop en landelijke randvoorwaarden. Tijdens de programmabrede werkconferentie gaan we graag met u in gesprek, adviseren wij u en hopen wij ook advies van u te krijgen!

U kunt naast de keynotespeakers ook netwerken op het netwerkplein en diverse parallelsessies bezoeken. Vanuit het Doorbraakproject Onderwijs & ICT en Leerling 2020 worden drie panelgesprekken georganiseerd. Zie hieronder voor een omschrijving.

Leerlab panelgesprekken VO: aanbieders van digitale leermaterialen, scholen en experts vormen een panel dat over een bepaald thema, bijvoorbeeld curriculumbewustzijn, met elkaar en met de deelnemers in de zaal in gesprek gaat.

Het gehele programma en de mogelijkheid om u in te schrijven vindt u hier.

Voor docenten organiseert Leerling 2020 op 10 november het docentencongres De praktijk van gepersonaliseerd leren in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

 

Tagged: