Docentencongres

Op 19 november 2018 organiseert Schoolinfo in het Spoorwegmuseum in Utrecht het jaarlijkse Docentencongres over maatwerk voor leerlingen. Tijdens het Docentencongres gaan docenten zelf praktisch aan de slag met thema’s als roostering, leerdoelen, differentiëren, digitale didactiek, formatief evalueren en eigenaarschap. Doe inspiratie op in de ronde tafelgesprekken en inspiratiesessies en ga zelf aan de slag in de workshops en proeverijen. Nieuw dit jaar zijn de trainingen, waarbij je in 2 keer 90 minuten een praktische verdieping in een onderwerp krijgt.

Het programma start om 10.00 uur en wordt om 15.30 uur afgesloten met een borrel.

Wil jij aan de slag met professionalisering rondom maatwerk voor leerlingen? Schrijf je nu alvast in. Deelname is gratis. Vanaf eind augustus kun je je inschrijven voor de programma-onderdelen. Je krijgt hiervoor automatisch bericht. Heb je je nu al ingeschreven voor het docentencongres dan krijg je als eerste de keuze uit de programma-onderdelen.

Wil je weten hoe het docentencongres in 2017 was? Bekijk het verslag.

Schoolinfo organiseert het jaarlijks Docentencongres in het kader van het project Leerling 2020. 

Omdat het project Leerling 2020 gesubsidieerd wordt vanuit het ministerie van OCW kunnen wij deelnemers het Docentencongres kosteloos aanbieden. Aan het Docentencongres zijn echter wel kosten verbonden. We willen verspilling (bijvoorbeeld catering) graag tegengaan. Dus heb je je aangemeld maar kun je onverwachts toch niet komen, meld je dan alsjeblieft af (via 030–2324890 of leerling2020@schoolinfo.nlzodat een andere docent gebruik kan maken van jouw plek.