Scholen on Tour

Scholen on Tour

Op donderdag 18 januari organiseert Leerling 2020 Scholen on Tour: een tour langs twee scholen die op vernieuwende wijze bezig zijn met differentiëren. Binnen dit thema komt o.a. het volgende aan bod: differentiëren door middel van groepjes en differentiëren met behulp van formatieve evaluatie. Docenten doen inspiratie op door scholen te bezoeken, andere docenten en leerlingen te spreken en ervaringen uit te wisselen.

Eerder organiseerde het leerlab Arrangeren digitale content een tour waarin verschillende scholen werden bezocht. De scholen waren enthousiast: ‘Zo inspirerend, dat moet je een keer zelf beleven’. Voor een indruk bekijk het filmpje.

De tour is geschikt voor docenten in het voortgezet onderwijs die net begonnen zijn met differentiëren of hiermee willen beginnen. Aan de tour zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden.

Het maximum aantal inschrijvingen voor de tour is bereikt. Heb je toch interesse in de tour? Je kunt je opgeven voor de reservelijst. Indien er een plek vrij komt, dan nemen we contact met je op. Meld je hier aan voor de reservelijst.

Omdat het project Leerling 2020 gesubsidieerd wordt vanuit het ministerie van OCW kunnen wij deelnemers de Tour kosteloos aanbieden. Aan de Tour zijn echter wel kosten verbonden. We willen verspilling (bijvoorbeeld catering) graag tegengaan. Dus heb je je aangemeld maar kun je onverwachts toch niet komen, meld je dan alsjeblieft af (via 030–2324890 of leerling2020@schoolinfo.nlzodat een andere docent gebruik kan maken van jouw plek.