Werkconferentie Digitale didactiek – west

Na het succes van eerdere werkconferenties Digitale didactiek organiseren we op 28 november 2017 een werkconferentie Digitale didactiek op het Driestarcollege in Gouda voor docenten uit het voortgezet onderwijs. Doel van deze werkconferentie is om je te laten ervaren hoe je ict zodanig kunt inzetten dat het je lessen verrijkt. Tijdens de werkconferentie ga je zelf aan de slag door het maken van een opdracht. Voordat je zelf aan het werk gaat, maak je via een Proeverij eerst kennis met verschillende tools, werkvormen en theoretische onderbouwingen. Deze komen vervolgens weer terug in de opdrachten.

Schrijf je hier in voor de bijeenkomst.

Proeverij en opdrachten
Je maakt tijdens de Proeverij kennis met drie verschillende proeverij-onderdelen. Dit kunnen tools zijn, werkvormen en theoretische onderbouwingen. De uitleg van deze onderdelen worden gegeven door deskundigen. In rondes van 20 minuten krijg je een demo van het proeverij-onderdeel, ga je zelf ervaren hoe dit werkt en leer je hoe je dit kunt inzetten in jouw les.

Na de Proeverij ga je aan de slag met een opdracht onder begeleiding van de deskundigen uit de Proeverij. Per thema zijn diverse opdrachten beschikbaar.

Praktische informatie
De werkconferentie vindt plaats op 28 november van 14.30 –  18.00 uur met aansluitend een maaltijd. Locatie: Driestarcollege te Gouda.

Voor schoolleiders is er een parallelprogramma dat wordt verzorgd door de VO-raad.

Omdat het project Leerling 2020 gesubsidieerd wordt vanuit de ministeries van OCW en EZ kunnen wij de werkconferentie kosteloos aanbieden. Aan de werkconferentie zijn wel kosten verbonden. Na aanmelding rekenen wij op je komst. We willen verspilling (bijvoorbeeld catering) graag tegengaan. Dus heb je je aangemeld maar kun je onverwachts toch niet komen, meld je dan alsjeblieft af (via 030–2324890 of leerling2020@schoolinfo.nlzodat we een andere docent gebruik kunnen laten maken van jouw plek.