Challenges

Challenge: Aan de slag met leerdoelen

Wil jij  de ruimte vinden in je programma en je leerlingen leerdoelen op maat aanbieden? Meld je dan aan  voor de challenge 'Aan de slag met leerdoelen'! Leerling 2020 stuurt je vier keer om de week een opdracht waarmee je op een eenvoudige manier kunt oefenen met het werken met leerdoelen en leerlijnen. We hebben opdrachten geselecteerd waar je geen voorkennis voor nodig hebt en die makkelijk uit te voeren zijn.

Challenge: Ict-tools in de les

Wil jij oefenen met ict-tools in de les? Meld je dan nu aan voor de challenge 'Aan de slag met ict-tools in de les'! Leerling 2020 stuurt je twee maanden lang om de week een opdracht waarmee je op een eenvoudige manier kunt oefenen met ict-tools in de les. We hebben opdrachten geselecteerd waar je geen voorkennis voor nodig hebt en die makkelijk in een lesuur uit te voeren zijn.

Challenge: Aan de slag met differentiëren

Wil jij oefenen met differentiëren, maar kom je er niet aan toe om de eerste stap te zetten? Meld je dan aan voor de challenge 'Aan de slag met differentiëren'! Leerling 2020 stuurt je dan gedurende twee maanden elke twee weken een mail met een opdracht waarmee je op een eenvoudige manier kunt starten met differentiëren. We hebben opdrachten geselecteerd die makkelijk uit te voeren zijn.