Boekje ‘Ga in gesprek met je team’

Hoe ga ik met mijn team in gesprek en neem ik ze mee in het ontwikkelproces? Wat werkt wel en wat werkt niet, als je op school meer werk wilt maken van gepersonaliseerd leren? Het boekje ‘Ga in gesprek met je team‘ biedt handreikingen en tips om samen met je collega’s een innovatietraject in te gaan. Je vindt in het boekje aandachtspunten die je kan doorlopen als je een nieuwe ontwikkeling in de school wilt uitvoeren en borgen. De volgorde in het boekje is niet leidend, maar hopelijk vind je inspiratie, tips en handvatten om samen met jouw collega’s aan de slag te gaan. Deze aandachtspunten, tips en suggesties zijn verzameld tijdens bijeenkomsten met de leerlabscholen van Leerling 2020.

Het Boekje ‘Ga in gesprek met je team’ is ook als download beschikbaar

Schoolleiders geven aan dat het van grote waarde is om het gesprek te kunnen voeren met collega’s. Deze flyer biedt tips en inspiratie van schoolleiders om samen met docenten en andere medewerkers een innovatietraject in te gaan.

Voorbeeld

Lees hier hoe de docenten van Stad & Esch aan de slag zijn gegaan met onderwijsvernieuwing.

Thema: Tools
Tags:

Reacties2

 1. Sanne Roemen september 7, 2016 at 9:06 am #

  Wat jammer dat ik het boekje niet kan downloaden of printen en alleen in issuu kan lezen. Dat maakt het een stuk minder makkelijk bruikbaar en meeneembaar in de praktijk. Bent u nog van plan het als pdf aan te bieden? Het is tenslotte met publiek geld betaalde kennis, ik denk dat het dan ook vrij verspreid moet kunnen worden.

  • Daniëlle Borkent september 7, 2016 at 10:39 am #

   Beste Sanne,
   bedankt voor je feedback. Het boekje staat nu ook als pdf op de website zodat je het kunt downloaden.