Online cursus: ‘Werken met leerlijnen’

Wil je als sectie aan de slag met leerlijnen? Begin dan met de online cursus ‘Werken met leerlijnen’ op Wikiwijs. Dankzij de stap voor stap uitleg en de instructievideo’s is dit een concreet middel om een leerlijn te maken.

Bekijk de cursus

Klaar voor gebruik

De inhoud is tot stand gekomen met hulp van docenten van ’t R@velijn en het Omnia College die het proces al eerder hebben doorlopen. Na deze cursus heb je een beeld waar een leerlijn minimaal aan moet voldoen en waarom je met leerlijnen zou werken. Als je de hele cursus doorgenomen hebt, is je leerlijn klaar voor gebruik.

Compleet

De cursus is voor beginners, maar heb je al meer ervaring met leerlijnen, dan kun je ook heel gemakkelijk stappen overslaan en naar de voor jou relevante content scrollen. De cursus biedt een compleet overzicht inclusief verwijzingen naar de kerndoelen van SLO en de onderwijsinspectie. Ook gaat het in op auteursrecht en privacy: wat mag wel/niet?

Vragen

Leerling 2020 heeft deze online cursus laten maken omdat er veel vraag was vanuit scholen om op een makkelijke manier met leerlijnen aan de slag te gaan. Heb je nog vragen tijdens of na het volgen van deze cursus? Mail dan naar Leerling 2020 om in contact te komen met andere docenten die hiermee bezig zijn.

Meer over leerlijnen en Wikiwijs

Tags: Content, Leerlijn

,

Comments are closed.