Er is nog geen beschrijving toegevoegd. Dit doen onze auteurs binnen 5 werkdagen.

Continue Reading

Leerpodium bestaat uit een multidisciplinair team met als achtergrond onderwijs, technologie, psychologie, bestuurskunde, zorg en kunst. Vanuit deze diversiteit helpen zij onderwijs, bedrijven en particulieren bij het inzetten van (nieuwe) creatieve technologische oplossingen.

Continue Reading

Met Hoy krijgen middelbare scholen een eigen mobiele app. Één centraal communicatiekanaal waarin de school en mentoren contact houden met ouders en eventueel leerlingen.

Continue Reading

Met Padlet kun je borden, documenten en webpagina’s maken waar je berichten op kunt lezen en plaatsen.

Continue Reading

Office 365 is een abonnementsservice in de cloud die hulpprogramma’s samenbrengt voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken. Door apps zoals Excel en Outlook te combineren met cloudservices zoals OneDrive en Microsoft Teams, kan iedereen op elk apparaat van alles maken en delen.

Continue Reading

De Rode Planeet biedt toets- en examenoplossingen voor bedrijven en (onderwijs)instellingen. Met WinToets 5 kun je toetsen en examens offline beheren, afnemen en analyseren.

Continue Reading

Met Yurls verzamel, orden en deel je (educatieve) bronnen op het internet eenvoudig en effectief.

 

 

Continue Reading

Mentimeter is een gratis online toepassing waarmee je vragen kunt stellen die je leerlingen via hun eigen apparaat beantwoorden.

Continue Reading

Met SoloLearn leer je programmeren in Swift, C++, Python, PHP, CSS en allerlei andere talen. Met oefeningen leer je de programmeertaal steeds beter kennen.

Continue Reading