Webinar De toekomst van het onderwijs in een veranderende maatschappij

Ben je benieuwd wat er de komende jaren allemaal op ons afkomt? Wat de toekomst van het onderwijs is? Wil je weten hoe het onderwijs moet inspelen op de snel veranderende samenleving? Bekijk de webinar van Peter van der Wel over de toekomst van het onderwijs in een veranderende maatschappij. De webinar is via deze link terug te kijken. Er wordt om inlogcodes gevraagd. Vul hiervoor het volgende in: e-mailadres: leerling2020@schoolinfo.nl wachtwoord: Webinar2016!

Peter van der Wel houdt van de toekomst. Hij verzorgt als futuroloog en econoom al meer dan 20 jaar inspirerende en verrassende lezingen en presentaties over de toekomst.  Een lezing van Peter van der Wel is behalve humoristisch en leerzaam ook een echte “wake up call.”

In een visueel verhaal neemt Peter je mee naar de nabije toekomst. Hij laat zien welke ontwikkelingen er op ons afkomen, wat dat mogelijkerwijs zal betekenen voor ons allen, en waarom dat zo zal zijn. Je krijgt hiermee een (blijvende) nieuwe kijk op heden en toekomst. Van 1998 tot 2006 was Peter directeur van verschillende stichtingen die werken op het terrein van internet en de nieuwe media, zoals de Safe Internet Foundation (SIF), Nederlands Instituut voor Telemedicine (NITEL) en het EPN (Electronic-highway Platform Nederland). Tot 2012 was Peter als organisatieadviseur verbonden aan het organisatieadviesbureau Rijnconsult Peter is auteur van verschillende boeken over de toekomst en is lid van de World Future Society en vicevoorzitter van de Dutch Future Society. Zie ook zijn website: www.vanderwel.net voor meer informatie en voor interessante blogs en video’s over de toekomst.

Thema: Ervaringen
Tags:

Reacties2

  1. jan november 24, 2016 at 9:45 pm #

    Ik kom met de gegeven login en wachtwoord niet in de webinar… jammer.

    • Daniëlle Borkent november 25, 2016 at 7:40 am #

      Dat is vreemd. Want hier werkt deze wel. Je kunt via het inschrijfformulier, zie deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/M2GLPCD ook een persoonlijk wachtwoord aanvragen.