Webinar Veranderkracht-paradox

Woensdag 26 oktober gaf Thijs Homan onze laatste webinar over veranderingen. Deze inspirerende webinar ging over de veranderkracht-paradox: hoe kan ik veranderingen bereiken als ik tegelijkertijd maar relatief weinig invloed heb op al de dynamieken die dagelijks in de organisatie gaande zijn?

Prof. dr. Thijs Homan is in zijn onderzoek en praktijkwerk al vele jaren bezig met de vraag: ‘wat gebeurt er nou eigenlijk écht als organisaties veranderen en ontwikkelen?’ Daarbij benadert hij de conventionele organisatie- en managementtheorievorming kritisch: in veel gevallen kan de dominante managementopvattingen geen afdoende verklaring geven voor de processen en (machts)dynamieken die daadwerkelijk gaande zijn in de praktijk. Tijdens dit webinar kom je veel te weten over  betekeniswolken en het on en off stage gedrag van medewerkers. Over Thijs Homan: Thijs betrekt kennis en inzichten uit tal van wetenschapsvelden buiten het vakgebied van verandermanagement. Te denken valt hier aan de chaos- en complexiteitstheorie. Op basis van dit onderzoek heeft hij een heel andere taal ontwikkeld om organisatie-ontwikkelingsprocessen te kunnen begrijpen. Heel veel  veranderkracht en kijkplezier!

Certificaat

Wanneer je vier webinars hebt gevolgd, ontvang je een certificaat. Je kunt vanaf de computer op school of thuis de webinars volgen. Via het inschrijfformulier kun je je hiervoor aanmelden.

Thema: Ervaringen
Tags:

Comments are closed.