Studiedag/workshop

Wil je met een grote groep collega’s kennis en vaardigheden op een specifiek thema ontwikkelen? Organiseer dan een werkconferentie op je eigen school. Hier lees je hoe Leerling 2020 dat aanpakt.

Continue Reading

Leerling 2020 organiseert regelmatig werkconferenties met diverse thema’s waarbij docenten nieuwe vaardigheden aanleren. Met de opdrachten uit die werkconferenties kun je nu ook online aan de slag. Bekijk de opdrachten werkconferentie leerling eigenaar leerproces

Continue Reading

Docent Katja Korver van Tabor College Werenfridus zocht naar een leuke manier om de uitkomsten van een onderzoek naar het gebruik van de iPad, te delen. Het iEvent bracht 80 collega’s inspiratie, uitwisseling en praktische kennis. Bekijk de tips voor de invulling van een studiedag.

Continue Reading

Leerling 2020 organiseert regelmatig werkconferenties met diverse thema’s waarbij docenten nieuwe vaardigheden aanleren. Met de opdrachten uit die werkconferenties kun je nu ook online aan de slag.

Continue Reading

Schoolleiders, docenten en leerlingen van het leerlab Digitale didactiek zijn op bezoek geweest bij innovatieve organisaties onder andere om te zien welke vaardigheden leerlingen straks nodig hebben. “Competenties, zoals samenwerken, netwerken en het stellen van doelen, bleken vooral belangrijk.”

Continue Reading

Leerling 2020 organiseert regelmatig werkconferenties met diverse thema’s waarbij docenten nieuwe vaardigheden aanleren. Met de opdrachten uit die werkconferenties kun je nu ook online aan de slag. Bekijk de opdrachten voor curriculumbewustzijn.

Continue Reading

Leerling 2020 organiseert regelmatig werkconferenties met diverse thema’s waarbij docenten nieuwe vaardigheden aanleren. Met de opdrachten uit die werkconferenties kun je nu ook online aan de slag. Bekijk de opdrachten voor digitale didactiek. Digitale didactiek Tijdens de werkconferentie digitale didactiek ervaren docenten hoe digitale tools een meerwaarde kunnen bieden in hun lessen. Bij digitale didactiek […]

Continue Reading

Neemt de motivatie bij leerlingen toe door gamification in je les? Zo ja, waar heb je dan allemaal rekening mee te houden? Dat vroegen docenten uit het leerlab Digitale didactiek 1 zich af. Een workshop gamification bood uitkomst.

Continue Reading

Leerling 2020 organiseert regelmatig werkconferenties met diverse thema’s waarbij docenten nieuwe vaardigheden aanleren. Met de opdrachten uit die werkconferenties kun je nu ook online aan de slag. Bekijk de opdrachten voor differentiëren.

Continue Reading